Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Tuesday, October 9, 2012

Tak Sangka Pulak...

Assalamualaikum..

Selama ni kan aku tertanya-tanya... saper readers yang datang dari negara omputeh sana...sebab setiap kali aku tgk overview kat stat mesti tak pernah termiss wolopun satu hari readers dari sana...wow... budget hebat.. puiii...

nak jugak tayang sini statistik readers blog i yang tak seberapa ni... puiiii...

Semalam sudah terjawab.... Memang tak sangka plus terharu... bangga tidak sama sekali. Tapi aku pun tak pasti dari mana si Allison ni datang.


Alamak.. kecik sangat ke...... Tapi boleh baca la kan? kalo tak boleh korang tekan jer kat pic tu...and cuba zoom in.

Aku agakla mesti dia pening pening lalat bila entry aku yang pasal Parenting Tips | Anak Suka Memanjat tu  di translite kan balik kat goggle.

Anyway.. thanks a lots for Allison Morris..

4 comments:

Ietams said...

Ramai reader oversea..bagus

aCik Anie said...

ntah yer ker idakk...mcm tak caya plak..hehe ..

Anonymous said...

sya tngah google gambar che lah nak fwd kat kwn tersinggh kat blog ni..
sya dari mesia kat cyberjaya. sya pakai proxy sever us so tu salah satu cheanie nyer blog dilayari dari seluruh donia.. ~ B0B

aCik Anie said...

saya pun bab bab it ni buta sket.. so tak tahu menahu pun camner .. harap ida stat tu jer la.. nak godek lebih lebih...tak reti plak