Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, October 24, 2012

Selamat Bercuti Uolls.

Assalamualakum...

Jeles la.. masing masing hari ni dah last day diorang kerja. Semua dah ambik cuti awal nak balik raya haji.
Aku?..Takder cuti pun. Besok pun kerja..akan tetapi... Terpaksa mencutikan diri sebab Taska dah tutup.
Ajeed plak dah sound awal awal dia banyak kerja. Tak boleh nak ambik tugas jadi babysitter terjun. So.... Ibu ni lah yang terpaksa korbankan cuti tahunan dia... Hehhh.. macam tu eh?..

Ekceli i pun lupa besok taska tutup. So dari Senin lagi dah plan nak gi Kilang satu lagi yang dekat Shah Alam  sana nun...... Siap janji dah.. Nak makan nasik ayam sedap kat sana lunch besok... business trip form pun dah complete isi...Sekali...alamakkkkkkk...camner?..esok saper nak jaga budak.. Camner?..cer citer..cer citer..

Ekceli i suka sgt tau...* tepuk tepuk tangan. hehehe.

Korang macam mana.. balik kampung?... * nangis
Tahun ni raya haji aku kena turn sini la.. Tahun depan aku dah bergumbira makan daging tak hingat dunia kat sana... Si Ila kan buat korban tahun lepas. Ingat tak..?... takper..aku tau korang tak ingat. Koser nak belek citer lama lama kan. Aku ingat sangat sebab tahun tu Hafiy pakai seluar koyak. Nampak pampers bila dia ambik gambar gaya terkangkang gitu. Takper la tak dapat balik pun.. Insya Allah rezeki ada tahun depan..dapat plak makan daging fresh....bau taik pun tak ilang lagi..kalo makan tang perut la.

Yang buat aku rasa hepy sangat bila mak aku nak datang sini.. lepas raya.. Yihaaa... tapi nak balik ngan aku raya deepavali nanti. Nampak gaya aku kena plan cuti la untuk Deepavali nanti. Boss dah sound awal-awal yang dia cuti masa tu. Maknanya paham paham jer la. Aku ni mana ada backup lain. Sorang sorang terkontang kanting buat kerja. Kalo time aku cuti boss la yang ganti. Habis kalo dia dah plan nak cuti masa tu.. Guane gamak cuti kawe tuh boss.

Alahai...EL bole..?
Ok la.. time kerja pun dah nak hampir habis... pikir pikir.. apa menu pagi raya nanti..

Wassalam...

Selamat Hari Raya Aidil Adh uollsssss.......






No comments: