Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Friday, September 21, 2012

Salam Jumaat

Assalamualaikum...

 

Aku rasa la Ajeed ada baca blog aku la.. sebab apa tau?... Pagi tadi lebih kurang dalam pukul 4am aku dengar macam orang buka solex. Terkejut wey... bangun intai ikut tingkap.. tengok motor elok parking kat depan... Sah Ajeed...

 

Aiikk..kata malam ni baru sampai .. tetiba dah terpacul kat depat pintu bilik...

Kerja siap awal.. tu cabut terus...

 

Musnah impian aku nak bermaharajalela kat rumah sendiri.. sempat 1 malam pun jadi la. Yang lagi tak bestnya sebab dah plan nak kluar lunch sedap sedap tengahari nanti. Hari ni kan Jumaat, sooooo rehatnya panjang sket. Hari hari tahan lapor dek sebab lauk kat kantin sini yang ntah hape hape..hari jumaat jer ada peluang makan sedap sedap... alih alih tak jadik plak. 

 

Jadi hari ni dapat jadi mem balik..hehe

 

Ini entry terkejut.. so isi pendek jer la...
ok
Wassalam......
 

No comments: