Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Thursday, January 19, 2012

AIR OH AIR

Assalamualaikum.

Kat tempat korang takder masalah air ker?. Ke gangguan ni kat area Hulu Langat jer. Mungkin gak kot, tapi kalo setakat air kecik, halus macam air kencing budak umur seminggu ok lagi. Boleh accept lagi la..pada aku la. Tapi kalo air tu keluar macam air kopi kalah kopi kapal api rasa nak marah pun ada… tapi takder la sampai nak maki hamun Syabas kat blog kan nampak sangat tak pofesional. Berapi kat blog.. kat FB bukan main.. tapi realitinya kuncup macam kemuncup jer baik takyah. Cukupla sekadar aku cakap tak puas hati dengan servis diorang jer la. Takyah maki lebih lebih.


Kadang-kadang tu buat hangin satu badan bila time nak jemur baju… Nahhhhh setampal karat warna cokelet.. Elok menepek jer kat kain baju warna putih. Tak pasal pasal kena sental sekali lagi. Biasanya kalo dah awal awal kuar air kopi aku memang dah tak hingin nak On washing machine.. Tapi kalo tetiba dia datang, nak nak seround lagi nak habis pusing mesin tu..rajin ker ko nak gi check dalam mesin tu.

Harap harap lepas ni masalah air karat dah takder lagi la. Sayang tau kain baju putih.

2 comments:

Cendana Kasih said...

uis...kalo cenggitu punya kotor, guna air mata air jer laaa...amik kat sungai langat tu..hehe

Ain Dzaya said...

nape tak buat aduan jer..teruk sangat nie..sampai jadi kaler camnie..

Apa sebenarnya hukum pakai contact lens?!