Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, June 22, 2011

Entry Khas

Assalamualaikum..

Entry ni khas aku tujukan buat lelaki lelaki pujaan hati saya especially lelaki yang sudi menjadi Bapa kepada anak anak aku. Ekceli aku malas nak buat entry pasal Hari Bapa ni.. Tapi macam jeles la plak bila sumer orang buat entry pasal Hari Bapa ni. Bukan bermakna aku tak menghargai jasa sorang bapa ... tapi.. alllahhh...wish jer la ..ok la tu. Tapi pagi ni terbukak plak hati aku nak buat special dedication ni kat Suami aku... Ayah aku dan bapa mertua aku... dannnn semua lelaki lelaki yang bergelar bapa... Yang bertanggungjawab jer... Untuk Haruan Makan anak tak layak.. untuk bapa yang susah bagi nafkah kat anak anak pun tak layak okehh... pls take note erk...

Ekceli aku dah wish awal awal pun kat Mr Big aku tu...cuma takder nak beli beli kek bagai ni, aku reti beli kek ben 10 or upin ipin jer..... Ntah... mungkin aku tak terbiasa dengan cara macam tu.. al maklumla aku ni konservetif sket... (pengakuan ikhlas ni).. Benda benda macam ni aku kurang alert sket.

Sooooooo...sebagai penutupnya...



Untuk Mr Big : Wakkk ooooo wakkk... semoga awak terus kekal menjadi bapak pada anak anak kita yer...( kuang asemmm punya statement)



Untuk Ayah Pin : Ore saye ayoh sapa bilo bilo...sebab ayohlah manusio yg paling sabar penah ore kena.. Ore saye ayah (Versi klate..mana tahu ayah aku reti godek blog aku ni)



Untuk Abah : (FIL aku).. saya sayang abah dan hormat abah walopun saya jarang jarang salam cium tangan abah... hakikatnya sayang pada lelaki yang menjadi bapa pada suami saya.

sob..sob..sob...

sekian..

Ehhh..ader tambahan...
Pic dicilok dari entry-entry sebelumnya..pic baru non ado..tapi macam tak adil plak mak aku takder pun aku buat special dedikasi macam ni... sorryyyy...

sob..sob..sob.. (sambung balik)

No comments: