Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Thursday, June 2, 2011

Congrats My Sis...

Asalamualaikum..

Entry ni khas buat my sis yang tengah bercuti sekarang. Alhamdulillah.. result yang dia dapat minggu lepas agak baik dari sem lepas. Tahniah.. ni sumer atas usaha dia sendiri.. kami semua hanya mampu mendoakan jer.. paling tinggi pun semayang hajat. Selebihnya usaha dia sendiri.

Korang tahu apa yang dia mintak dari kakak sulung dia ni.. hahaha.. cer baca.. dicopy dari blog dia...

ni mintak dkat kakak yang 1st...nokia n8?



Murah sangat ni.. Aku tak sampai hati plak nak beli kat ko yang murah murah dik... Tak pun camni aku ader idea.. apa kata ko jual Nokia and sony aku pastu kita beli N8, so .. sony ko tu bagi aku pakai.. sebab aku dah jual sony aku.. setuju?.... hahaha..
Nantila.. aku dah plak ngan ilah.. tapi rahasiaaaa tauuuu...

Kakak dia yang no2 plak.....

kakak aku yang 2nd plak aku nak mintak yang ni..agak2 boleh ker?? sony vaio kaler hijau..



Aku nak suruh dia tukar cover laptop jer.. janji ader tulis Sony Vaio hijau... aci tak?.. ok aper?

Last skali gadget yang dia kempunan dari dulu... D3100

Dekat pak keling plak...aku nak mintak yang ni....D3100



Tapi kalo dengan pak Keling dia harus dapat kot.. hehe... Maklumla.. orang tengah hot cintan cintun.... Tapi tak tau la kalo Pak Keling takder duit..sebab Pak Keling standby nak buat duit hantaran kawin.. Nasib la ko..ambik gambar guna henset lagi la. Takpun ko mintak jer la camera tu sebagai salah satu item untuk hantaran kawin.. sure dapat..hehe

Takper.. teruskan usaha.. mana tahu ader rejeki. Sekarang dia masih bercuti kat kampung lagi. Katanya besok nak masuk "OFIS". Tengok pokok getah.. Muahaha.. Bagus..Pastikan pakai glove la yer....

Kalo korang nak kenal siapa adik bungsu aku..silalah ke sini...

Aku pun tak tahu camner dia boleh minat katak?.. satu lagi..popo tu nama katak kot..muahaha..

1 comment:

POPO said...

haha..
kak,mu pakat la 3 org bli DSLR Kat ak..
muahahaha