Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, May 25, 2011

Kek Secret Recipe Tak Halal?

Assalamualikum..



OMG!!! Kek dari SR plak yang disahkan oleh JAKIM tak halal. Sebelum ni kecoh pasal jumpa DNA BakaBiki dalam ramuan kopi kat Kluang Station Kopitiam, pastu ader jugak dengar pasal Meatball yang glemer kat Ikea tu tak halal. Dan hari ni plak dapat email pasal Kek kat Secret Recipe plak. Ermmm macam macam hal.

Nak detail korang baca la kat sisipan kat bawah.



Kalo rasa sakit sangat mata nak baca tulisan kecik tu klik jer kat gambar untuk tumbesaran. Biasala..copy paste gini macam terencat sket tumbesarannya.

Ermmm pasni nak carik kat mana plak cheese kek sedap ni...

********************************************************************************

Info terbaru dapat dari sorang member..

salam kak anie.. rasanya dah ada pembetulan oleh jakim mengenai info tu. kalau nak kepastian boleh cek status semua outlet secret recipe di http://halal.gov.my/ehalal Secret Recipe yang puratos pakai tu hanya genenal name

Means...boleh makan la erk?....

1 comment:

♥naematulsaadahismail♥ said...

salam kak anie.. rasanya dah ada pembetulan oleh jakim mengenai info tu.
kalau nak kepastian boleh cek status semua outlet secret recipe di
http://halal.gov.my/ehalal

Secret Recipe yang puratos pakai tu hanya genenal name