Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Sunday, April 17, 2011

Planning Di Hari Minggu

Assalamualaikum...

Uwarghhhhhh malasnya nak bangun awal hari cuti camni. Apakan daya askar aku yang kecik ni memang bangun awal. Nak tak nak aku pun terheret sekali dengan tabiat bangun pagi. Pagi ker?.. idakla pagi sangat dalam kul 8-30 gitu.hehe..setelah disambung selepas subuh.

Ok la.. apa plan korang hari ni?..shopping?.. karokk... jalan jalan cari makan?...atau berjimba depan tv ngan anak anak jer. Tak kisahla... janji stress hilang.

Aku plak plannya nak ke rumah member aku..taman sebelah ni jer.. Katanya ader mini gathering kali ke-2 hehhehe. Kali ni lain sket..sebab gathering kali ini ala-ala potluck. Masing masing kena bawak menu spesel ni. Aku nak bawak apa erk.. pekasan boleh?.. banyak stok ni kat umah. Ermmm Jap nak pikir......



Lokasi 2gather-gather kali ini.. cukup luas untuk askar askar buat training, latih tubi sumer.

Ok la.. dah ader jawapannya. Menu special yang aku nak bawak ader dalam entry berikutnya. Hehhehehe.. ok..ok..jom masuk dapur. Sebelum tu kena pegi kedai dulu beli bahan bahannya. Tinggalkan korang dengan kalimah....

Asslamualaikumwarahmatullahhiwabaraqatuh.. mau masak babe.....

No comments: