Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Monday, March 28, 2011

Tukar Botol Susu Anak Anda

Assalamualaikum Ya Readers kesayangan hamba..

Syok kan cuti 2 hari…. Allaa macamla sebelum ni OT memanjang. Lagi syok bila dapat luangkan masa bersama yang tersayang. Tengok gelagat, kaletah yang makin hari makin meningkat tahap kekaletahannya.. Fuhhh… Feeling suparwomen yang yang memiliki ketangkasan luarbiasa macam dalam citer NO ORDINARY FAMILY. Tapi citer tu dah habis. Saper follow citer tu?.. best kan. Cakap pasal citer ni…..MERLIN… semalam last kan.. syahdunya tengok kesetiaan kesatria Athur tu…. Yerla..kita layan citer Media Prima jer… Kuali dan payung tak sempat nak pasang kat umah…hehe…



Ok..stop citer melalut. Semalam ingat nak cari la bortol susu yang Free BPA… tak jumpa yang murah la..sumer mahal. Ader yang kaca…yang murah ader tapi kecik….. Nak kena ulang buat susu brapa kali satu hari kalo beli yang kecik. Terpaksala guna yang sedia ada dulu. Minggu depan nak pi lagi. Lagipun gaji kan blom keluar. Semalam masa suntuk sangat. Tu sebab tak sempat nak menelek.

No comments: