Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, March 9, 2011

Tips | Selalu Bergaduh Dengan Ibu?

Jika ada antara kita yang selalu bergaduh dengan ibu, ada kemungkinan kita diganggu saka. Antara ganguan saka,

  • Selalu mimpi bayi/budak. Dukung bayi, susu bayi or
  • Selalu mimpi jatuh dari tempat tinggi/ selalu sakit tulang belakang/ tulang belakang bengkok
  • Rasa mengantuk selepas asar.
  • Saka dipindahkan melalui Kasih saying/ Harta pusaka, walaupun sebiji pinggan / Amalan / Sentuhan.

Symptom terkena saka:

  • Tak boleh tidor lena tapi bila dekat azan subuh, senang lena.
  • Bila dah peringkat teruk, di usia tua kita, tgh malam selalu lapar.
  • Susah nak dapat anak, senang gugur.
  • Ada rasa kelibat orang lalu.
  • Yang lagi parah, saka bersetubuh dgn kita, mengandung tapi anak hilang dalam kandungan jadi bila nak beintim, bercakap laa sedikit kerana saka menyerupai suami kita dan dia datang dalam keadaan diam.

Cara hilangkan saka,

  • Zikir “Laillahaillalah” 700,000 sampai habis, insyallah saka akan cair dan keluar dari badan.
  • Antara penyakit saka adalah breast cancer, cancer rahim and cancer tulang
  • 3 penyakit yang tiada ubat yang penyakitnya adalah datang dari syaitan adalah cancer, aids and leukemia.
  • Kalau ibu kita sakit cancer dan dia tak mampu berzikir, kita tolong zikirkan
  • Kalau ada penyakit was was, bacalah surah al-ikhlas.. “Qulhuwallahuahad…” 1000x sehari.
Nak tahu camner saka dibuang melalui rawatan perubatan islam...sila klik kat sini.

3 comments:

estee_8980 said...

salam anie..

takutnye bila baca petanda saka tu kan..
mintak dijauhkan..

jemput singgah ke blog saya dan kalau sudi jemput jadi follower saya di : estee8980.blogspot.com

salam perkenalan....

me suya said...

takutnya bila baca semua ni
minta dijauhkan.

aCik Anie said...

estee & me suya... anie dah follow uollss yer..
mm..mintak dijauhkan dari segala jenis bentuk saka... takutttt