Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Monday, March 7, 2011

Susah Susah Jer…

Satunya sebab Ajeed tak pegi kerja… Kalau sebelumnya…asal Satu jer balik kul 10 11…kadang kadang kalo kena ngan banyak kerja..sampai pagi pun ader… Tapi sabtu lepas….owwwwwwwwww best… sebab aper rasa suka sangat?.. sebab bolehlah aku betulkan urat urat yang telah lama tersimpul…Anak dia boleh take over jap… Tapi biasalah nak dapat satu kesempurnaan tu..payah sket.. dapat sipi sipi pun jadi…

Dan sebab yang ke-2 ialah…. Jiran sebelah kasi 1 dulang hati nyamukk.. ehhh…satu dulang makan. Kira macam 1 hidangan yang boleh cover untuk dinner kami anak beranak. Syukrannn…rezeki jangan di tolak…Sebab aper aku cakap 1 hidangan?… sebabnya dalam satu hidangan tu memang complete set untuk kami 4 beranak. Ada nasik ayam..ada kek … karipap pun ader..



Allaaa akakk ni..susah susah jer…
Takde la susah..kebetulan ader buat sket untuk jamu kawan kawan anak tadi…
Ohhhhhhhhhhhhhh… trima kasih yer kak….

Dalam hati… lenkali hantar la lagi yer kak… hehe..

Dan kebetulan Hafiy baru bangun tido petang tu.. Apalagi..terus makan la.. Nak nak ternampak sup ayam dalam dulang tu.. Budak ni memang hantu sup….



Alhamdulillahhh…bruppppppp..selamat budget untuk makan malam kami…. :)

No comments: