Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, March 2, 2011

Sukernya Dia…

Semalam aku janji nak upload video kan.. Ekceli bukan best mana sangat pun… takat tengok Hafiy gedik gedik dapat tiup lilin jer…

video

Yang buat lagi gedik video ni…bunyi makhluk tuhan yang nyanyi lagu bufday dengan suara sengaunya tapi claim suara Adira...….(eh tetiba adura..naper?) Lepas ni saper yang nak buat majlis hari jadi.. pastu takder tukang nyanyi yang sore sengau macam video kat atas tu.. boleh la contact aku yer…. Hehe…

Ehhh..aku ker yang nyanyi….. ohhh tidakkkkk………

No comments: