Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, March 30, 2011

DECO DECO BENG BENG BOONG !



Saya baru sempat nak menjoinkan diri dalam segmen yang En Ben buat. Sebelum ni bukan takder join..adaaaaaa...banyak sangat, tapi semua tu terperuk kat dalam draft...lom sempat publish dah "tamat tempoh". Harap dapat promote blog saya kat sini. Sudi sudikan tinggalkan jejak korang kat sini.

8 comments:

Sal Saari said...

saya suka background baru tu..cuma nyanyi2 tu xyah lah..

farhana masdo said...

terjah dr segmen bro ben .
saye pmbace baru di belog kamuu ~ :)

jmpot singgah ma belog okay :)

Hazrina Erin said...

singgah dr blog abg BEN!
nice blog^^

jom komen (:
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/deco-deco-beng-beng-boong.html

sy da,awk bila? :D

aCik Anie said...

naper kak sal.. adira kan best hehehhe....

tq to farhana & hazrin.. seba korang sudi follow akak

mama comel said...

datang balas kunjungn akak...rasenya..sume ok kot..hehehe..xtau nak komen ape lg..

IDAZS said...

semuanya ok, xde komen :)
singgah dr rumah abg ben :)

aizamia3 said...

walaupun lambat tapi nak komen gak:
kalau tengok pada entry agak panjang ke bawah.. apa kata pendekkan jadi 5 je..
warna ok, tulisan gebu2 - i Like..

Lain dari tu ok.. :)

Si Nuansa Eyqin said...

dear : blog awak dah ok. tapi, bahagian bloglist tu boleh tak bg perbezaan warna antara tajuk entri dan nama blog.

sorry sukati saya je komen lebih2.