Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Friday, February 25, 2011

SENTAP

Tersentap kejap bila ader sombedi tanya aku..

“Apa yang blog awak boleh motivate diri awak…”

GERAMMMMMMMMMMSSS

Soalan bikin panas korang tau tak? siap highlight merah lagi.. merah itu marah.
Means blog aku tak dapat nak motivate diri aku sendiri… apa lagi orang lain..gitu…

Ok fine…. Aku mengaku…tak habis citer pasal anak..anak berak..anak sakit anak muntah..anak terkecing….. tapi sombedi tu harus ingat…. Itu DIARI HIDUP aku…. Bukan blog motavasi…

Tak payah nak expect lebih dari tu…
OK...Lepas ni aku nak niaga cookies la plak… bolehhh? puas hati?

No comments: