Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Friday, February 18, 2011

Nak Sangat kan?

Semalam ngan hari ni aku kena attand In House training untuk Internal Audit ISO 9001 & ISO 14001. Ya Ampun malas gilerr. Nak -nak hari ni ada task untuk site audit. Semalam satu hari memang cuak giler. Siyes.. aku memang takder mood.

Dan hasilnya bila takder mood......



korang nak sangat kan aku present kat depan... Nahhhhh.......
aku dah kata PR aku hancus.... gaya aku cakap pun dah jadi gaya aku tulis blog.
ko bayangkan camner aku nulis blog..gitu lah aku present kat depan ...

Dah nak sangat dengarrrr... hambikkkk kooo..
tergagap...gagap.. uuuuuuu...aaaaaaa...uuuuuu....aaaaaaaa...

tak suker la. Memamng aku takleh fokus langsung. Padahal ni bukan pestime aku attand training ni...

Huwaaaaaaaaaaaaaaaa

Maluuuuuu.......... Tambah plak ader yang tukang sakat.. lagi la aku gabra beb...
Aku ni nampak jer ok... tapi kalo bab nak cakap depan orang..memang aku hancusssss

Hancus tahap tertinggi OKKKKK.
Tapi dah korang nak sangat aku cakap..... aku belasah hentam kromo jer la..


Pssstt: Pasni nak tengok aku uuuuuuuu.....aaaaaaaa.....uuuuuuuu........aaaaaa lagi tak Abg IS.

1 comment:

Ummi Eisya said...

teringat masa keje kilang dulu..hihii