Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Sunday, January 30, 2011

Moh la pakat balik kampung.

Hoyye..hoyyeeee… Nak balik kampung… Naper tak semalam kan.. satu hari sia sia jer cuti aku habis.. tamak ko….. kalo semalam balik mesti hari ni dah sampai. Aku kena ikut schedule big boss… dia setuju balik 7 hari ni pun aku dah syukur alhamdulillah.

Korang sambung cuti tak?… hehe… pada yang cuti panjang SELAMAT BERCUTI… cuti sakan erk….
Kalah orang yang nak sambut raya….

Aku : U cuti berapa hari raya cina
Kawan : 1 hari jer..
Aku :.. ehhh..saya lak yang cuti panjang..
Kawan :..Kamu jauh kannnn?..


Nasib baik ader gak yang paham erk. Yer la.. mana taknya… last balik hari tu raya poser. Raya bulan berapa?..bulan 9 kan?..sooo dekat 4 bulan gak aku tak balik.

No comments: