Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Monday, January 31, 2011

Masa Utk Pulang..

Kali ni dekat seminggu lebih gak la Mak aku datang sini. Tu pun sebab ader benda penting yang nak settle. Kalo tak takkan lama macam ni dia datang sini. Setelah semuanya settle apa lagi.. cepat cepat nak balik la. Lama sangat dah bagi dia kalo 10 hari kat sini tu. .Bagi dia la.

Dan macam biasala..bila time nak balik… orang yang paling kepoh adalah cucu cucu dia. Suami nak ikut balik..tapi…. nak kena mak bapak join skali. Ko igt mak pak korang manager kilang budu ker?…. sesenang jer nak tinggal kerja.


Paling best si Hafiy la.. siap pusing satu taman dulu …. Nak tak nak ikut jerla kemahuan dia..lama kelamaan baru dilepaskan nenek dia balik… tu pun dengan bersyarat tu… Nangis takyah citer la.. Mak aku suh jer aku packing kain baju.. nak ikut sangat…. Bawak jer la…. Pucat muka babah dia……dan dan tu macam macam offer babah dia bagi..

Nak beli lori paling besar…
Nak beli ais krim…
Nak makan KFC…

Tapi sorryyyy la.. tak jalan daaaaaa…… So nak tak nak paksa turun…taknak jugak…. Takpe….. Ajeed ambik kunci keter… konon nak gi jalan jalan…hahhahaha…Akhirnya dia pun mengalah…..

Settle satu masalah…

Sket lagi adiknya dah besar.. masalah pattern lain plak yang datangnya. Saborrrr jer la

No comments: