Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Monday, November 15, 2010

Selamat Tinggal..

Sory..ni entry pasal cuti yang last skali ..lepas ni takder lagi....



Tinggalkan Pantai PD dengan seribu kenangan. Ek elehhh macam la orang lain tak penah pegi PD.. awak jer yang pegi. Lain la kalo obesea….. mau citer ni 10 hari 10 malam tak habis-habis.

Ada tak saper-saper yang berpikir macam diolog kat atas.

Sejujurnya aku cakap.. memang lepas kami berempat ni la kali pertama kami ke sini. Zaman –zaman mudi mudi tengah hangat bercinta cintun dulu adala. Tapi tu dalam mood lain. Sekarang pegi dengan family mood lain plak. Lagi best dalam mood begini.

Ok la… aku akhiri kisah pencutian kami ke PD di sini secara rasminya.

Lain kali ader rezeki nak pegi jauh sket. Tapi kena plan awal-awal la. Tak nak jadi macam kisah ni. Dah nak terberak baru nak gali lubang.. yer dopppp… kan dah tercirit-cirit.. hhehe….

Apepun tq soo much buat en suami atas segalanya..... TQ bebeh...we love u.....

2 comments:

nalhuda said...

aku ingat nak gi Langkawi tahun depan...

aCik Anie said...

mesti hepy si Q tu..