Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, December 1, 2010

kecoh tahap gabannn...

Firstly,,salam to pembaca budiman..





Sempena percutian adik bungsuku,kami decide berkumpul ramai2 adik bradik to celebrate aper2 yg patut..so we alls decide makan KFC jer....very simple...no pulut kuning or whatever...





Lokasi terindah kami di KFC Sungai Chua,Kajang...di awal permulaan sangatla tenang sbb tak ramai yg mkn kt citu,,,lepas order aper yg ptut,,kami ke upstairs utk bersantap,,,mula tu si anak2 sangatla sopan..lama kelamaan dah lainla jadinya..lepas sorang2 si anak kecil tiba...terkedek2...semua muka cute mute dah nama budak,,kita dulupun cute jugak..skarang jer agak berkedutla ckit...bila dah jumpa sama2 dia org aperlgi gempak giler siot!!!,,,,rasa macam tumbuh biji2 kutil dalam telinga...



Aperpun mkn tetap fokus coz dah lapar...alih2 sikecil mkn skit jer..main jer lebih,,paling takut diaorg bertepuk2.. nasibla saling memahami each others,,bukan aper,takut mummy si anak2 cina tu marah kan...kejap2 menjerit2..kejap2 panjat,paling best tido atas meja....huuhhh!!!....mmg puas tahap gaban..takperla dah nama budak...give chance to them..masa ni la mereka nakbersuai kenal....even masa pendek..mereka smua enjoy dn kami pangkat ibu dn mak sedara ni tumpang gumbirala.skali tengok mereka happy walaupun Kecoh Tahap Gabannn....

1 comment:

laVeNDer's blOg said...

kecoh...kecoh.....dan kecoh...tpi tnya smua si budak2 ni mmnjg happy...kita pon tumpang happyla...