Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Friday, November 19, 2010

Intai Sket.



Sebelum cuti hari tu, HR punya olang datang meja aku. Pass satu envelope kat my boss. Kebetulan my boss on leave semalam So dia pass kat aku la. Document macam ni bukan boleh simply-simply letak jer tau.. Silap haribulan boleh jadi re-used paper.

Sory yer boss… nak intai sket aper isi kat dalam..

Alhamdulillah,,, Ini berita gembira ni. Korang agak-agakla aper doc kat dalam ni?

Yesss Bonus Appraisal Form …
Kristinnnnnnn……tunggu dakuuuuuuuuuuu………. (Gilo apoooo?)

No comments: