Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, November 10, 2010

Dari Takder Baik ader Kan..

Kesinambungan kisah semalam . Kan aku ader citer Sabtu lepas kat PD sumer hotel room fully booked kan?...Ish..terspoking london plak.. hehe .Sory la..acik pun nak gak feeling minah salleh . Minah salleh makan budu nnyah. Dah kata duk hotel Costa Rica @ Le Paris gitu...harussss la...huhu. Mau tak penuh , kan skali dengan Hari Diwali.



Sumer hotel dah penuh kan. Satu-satunya pilihan kami Costa Rica belakang semak tu jer. Nak tak nak kami book jer la. At least ada gak la tempat kami lepaskan penat merayau cari hotel kosong. Walaupun katil asing-asing ..itu bukan masalah besar. Sonang jer.. kami tarik katil tu jadi King Size.



Tak dapat bilik ngadap laut. Dapat yang ngadap separuh laut jer. Takper la janji nampak. Kalo air surut takder nampak la. Ok la kan nampak separuh jer pun.



At least kami boleh tengok keter kami dari atas. Mana tau ader org nak pecah masuk ker..ermmm...logik gak kan?



Rumah-rumah jiran kami..hehe.. kebanyakkan banglo sini untuk disewa. Saper yang datang bercuti bawak ramai anak branak sesuai la sewa kat sini. Tapi aku tak ambik pun no phone.. Ajeed dah suruh..lupa la plak.


Keseluruhannya sumer ok... cuma sinki jer tersumbat...hisss.... . Terimalah seadanya. Saper suruh nak berak baru terkial-kial nak gali lubang yer dop ?

No comments: