Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Friday, November 12, 2010

Cuba Mandi Kolam Plak

Special kat sini kolamnya yang mengadap laut. Best weyyyy enviroment dia...... Ok la.. sambung pada kisah yang tak sudah-sudah ni.



Kami balik ke hotel dengan perasaan hampa bila Hafiy yaknak mandi manda kat pantai. Mau tak hampa weyy.. aku tengok anak orang lain bukan main riang ria lagi bila jumpa laut. Tidak pada si Hafiy.


Takperla.. kita cuba mandi kolam plak. Mana tahu dia nak. Tapi sudahnya sama jugak. Masih meraung melalak melolong bila aku suruh masuk air. Hadusssss..jakunnya anak acik ni.



Kebetulan kat hotel ader satu group yang datang tu buat Family Day kat situ. Sooo.....orang ramai la jugak kat kolam tu. Tapi nasib baik Hadif ok jer bila aku letak dalam air. Abangnya masih atas dukung babah dia. Tak nak turun langsung...


Ahhh... malas la macam ni , naik bilik tido lagi best. Tapi sebelum naik tu kita pekena eskrem masam dulu. Masam giler eskrem ni wehhh.. Berkerut dahi si hadif. Mahal plak. Biasa la sumer benda memang mahal kalo dah masuk hotel ni.

2 comments:

nalhuda said...

hafiy tu sama kes dengan naqiuddin. 1st time aku bawak dia pergi pantai awal tahun 2009.masa tu umur dia lbh kurang hafiylah...siap beli pelampung. plg best beli baju mandi Arena RM120. ibu excited sgt. pastu, anak tak maun mandi pantai, melalak bwk turun kolam...tp sekarang..sukaaaaaaa sgt main air..tak mau naik kalau turun kolam/sungai...hehhe

aCik Anie said...

hehehe.. sia sia jer beli baju renang mahal mahal..
mak yang terlebih excited nih