Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Monday, November 1, 2010

Boss Idaman

Ngantuknya..... Mata ni slalu macam ni.. Kalo time rehat, susah nau mata ni nak pejam, tapi bila dah bunyi loceng ototutup trus mata ni. Ehh.. boss korang ok tak? Boss aku memang terlebih-lebih ok la.
 
Aku ni bukan kata nak bodek boss la... tapi boss aku ni memang betul-betul baik la. Aku gerenti ramai yang impikan untuk dapatkan boss yang baik. Untung tak aku? hahahha...
 
Aku rasa boss aku ni jugak mesti jadi idaman suplier-suplier yang cekik darah kat luar sana. Yang letak rege tak masuk dek akal.Tabik spring jugak kat boss aku.. sebab dia memang bagi 1st class punya layanan kat supplier-suplier kami.....
 
Biasala kan setiap awal tahun company mesti ader buat reduction cost kan. Dia suh la aku faxkan form tu... Pastukan aku dengar dia call orang tu la.. boss yang kami mintak supaya buat reduction cost tu la...
 
Boss : En Rxxxx dah dapat kan form reduction cost yg saya faax tadi kan?
Supplier : ooo ader-ader, tapi tak dapat la nak potong harga.. (agaknya la dialog org tu)
Boss : Jangan risau...Kalo tak dapat pun takper... tu procedure jer....
 
Hahahha..awal-awal lagi dia dah cakap gitu.. manalah orang tu nak kasi potongan rege boss weyyyyy..... Baik kan boss aku?
 
 

No comments: