Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Thursday, October 21, 2010

APA PILIHAN KORANG?

Lately ni aku rasa macam suram jer blog aku.. dah macam hilang seri dah, kalo dulu ada gak serinya dengan komen-komen korang , sekarang ni kalo ader komen pun dari rakan FB.....kesian aku tau... sedihh....sob..sob..sob. rasa macam membebel sensorang pun ader, mungkin salah satu sebab aku jarang blogwalking kot.. tu sebab jarang diorang nak singgah umah aku ni., takpela janji korang singgah walaupon tak tinggalkan jejak..Satu sebab lagi naper erk..followers aku tak tambah-tambah.. 2 bulan aderla tambah sorang.. korang ader tips tak camner nak tambah followers....mungkin sebab aku jarang bloqwalking ke aper...kalo ader pun pesen aku malas nak tukar-tukar link ni.. tu sebab followers aku pun tak banyak.

Tapi pada yang sudi singgah mendengar bebelan bajek manja aku ni..ku pohonnn jutaan terima kasih. Rajin-rajinla korang singgah lagi yo.. Nanti lepas ni aku ingat nak buat contestla..tanda aku hargai sokongan korang.. tapi tak tau bila tu...takper korang tunggu jer... yang pasti itu jerlah tanda terima kasih yang dapat aku tunjukkan untuk readers yang setia yang sudi baca blog ni... walopun agak kemerapuan...dan kadang kala..tak masuk akal punya entry.. paling tak boleh blah..entry sama pasal anak.anak anak...itu jer yang aku ada untuk kongsi citer ngan korang... Insya Allah suatu hari nanti genre blog aku mungkin akan berubah.. mungkin la....

Ekceli aku ader soklan untuk korang ni.....Dah lama sangat aku simpan soklan ni....

Katalah korang ader dapat Voucher RM1500 dari Samsung..tauke tu suh pilih antara 2 barang jer yang ader kat kedai dia..... 1 Galaxy S ( alaaa Smartphone tu...) atau 2 LCD 32 inch.... Korang kena ambik brand Samsung gak..lain product tak boleh... agak-agaknya la... korang pilih yang mana?

Saja jer nak bertanya pendapat. Sama ada orang tu membuat pilihan yang bijak sebab dia terlebih bijak atau memang orang tu tak bijak langsung.....

Bila citer pasal TV LCD ni .. ader member aku sorang ni pelik betul la.. orang tgk TV lagi besar lagi best la.. dia plak tgk tv besar rasa macam nak muntah.. pelik-pelik.. Tapi untung gak macam tu.. takyah sibuk nak tukar TV baru...21 inci pun dah ok.. yang lagi klakar bila dia bagitau kawan dia yang sorang lagi rasa nak muntah ... kawan dia tu pun rasa macam tu jugak.... ingat dia sorang jer yang rasa gitu.. ader geng rupanya.. .. ..cuma kawan dia tu diamkan jer...bimbang dia jer berperasaan nanti orang cakap jakun plak....

Ok la.. korang pilih Galaxy S atau LCD 32 inch?...

3 comments:

DeLLa said...

jgn gitu cik anie..sy baca je..tp selalu jd silent reader je....

aCik Anie said...

tq della... sgt-sgt terharu bila masih ada yang sudi bila ader gak orang sudi baca blog ni.. tq soooo much

aCik Anie said...
This comment has been removed by the author.