Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Tuesday, September 28, 2010

PASAL FB LAGI

Ahad lepas sepupu datang umah beraya. Dah alang-alang dia datang mintak transfer sumer gambar yang aku ambik masa reunion geng dia raya lepas. Tapi malangnya takleh masuk trus kat FB. Kan aku citer FB dah kena block kat sini. Malam tadi la baru terhegeh-hegeh upload ke FB…sambil-sambil tu borak la ngan En Suami …

Wakk…pinjam lappy yer..nak upload gambarrr…
Naper..biasa awak upload kat opis..
Kat opis FB dah kena block la..takleh access lagi..
Alhamdulillaaaahhhhhhh… saya bersyukurrr sangat-sangat…


Panggjangggggggg nyer dia punya alhamdulillah…….. suka sangat aku tak dapat ber FB lagi. Tak puas hati lagi....Dia sambung lagi……….

Awak bagi 5 sebab keuntungan FB..taknak banyak 5 jer..
Boleh contact kawan lama…boleh jumpa kawan lama..boleh bertemu kawan lama…. Bla.. bla… bla……


Kontak..jumpa…bertemu tu kan hampir sama…ah lantakla..janji ader reason. Tu pun tak dapat pikir 2 reoson lagi..hehe…. Ntah naper dia ni anti betul aku ber FB..Tak puas hati..sambung lagi……

Awak ni anti sosial la..
Bukan anti sosial..habis tu sebelum ader FB pun boleh gak jumpa kawan lama.. awak tak rasa ker yang FB ni boleh kurangkan privasi kita….bla..bla..dan bla
Yer la tu.. takpun awak takut makwe lama awak dapat cari awak balik..mua..hahaha


Memang pun aku setuju..tapi tak sumer kita citer kat situ..setelah ditapis dan dirasakan tidak memalukan mana-mana pihak.. apa salahnya ..Dia memang tak suka dengan mender-mender gini.. nama jer ader akaun FB..tapi harem nak log in… semalam adik call........

Lucula hubby mu..baru accept aku…dah lama la aku add dia… 5-6 bulan lepas lagi tuh...
Bukan dia yang accept.. aku yang accept…..


Sambung gelakkkkk…………

No comments: