Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Friday, August 6, 2010

JAWAB TAG

Tag yang di tag dari deeAnie... isi kandungan sila baca kat bawah.....

Baiklah anak2 murid skalian,, mula2 anda harusla turn on laptop/komp memasing, then layari internet. Pastu open mozila or internet explorer, then taip blogspot..log in, pick new post then akan timbul paparan ni ;-)

Arahan seterusnya adalah seperti dibawah..ngeeee ;p
1.Sila klik folder gambar di PC atau LAPTOP anda. Pilih folder gambar yang ke-8, dan di dalam folder yang ke-8 itu pilih gambar yang ke-8 pula. Tulis catatan ringkas berkenaan dengan gambar tersebut. Seterusnya, tag lagi 8 orang..



Jenuh jugak nak sort balik folder aku ni.. maklumla..berterabur.. main save jer.. bila disusun balik inilah pic hasil dari folder ke-8 dan pic yang ke-8.

Dah lama ambik pic ni.. sampai la sekarang asyik lupa nak buat entry pasal ni. Dah godek-godek jumpa barula ingat balik… oooooo…. Lupa…. Gitulah monolognya.

Gambar Hafiy tengah over excited nak ngalor (mewarna). Balik jer dari kedai terus mintak nk color. 1st time nih. Nak ajar dia pasal color mengaler ni. Tapi aku sendiri mengaler tak cantik, camner nak ajar anak. Aku ni jenis yang tak menyempat. Kalo boleh nak kaler tu biar siap cepat. Tu sebab tak lawo kot.

Hanya yang punya daya kesabaran yang tinggi jer dapat ngaler cantik. Hheehehe.

Tapi skarang ni hampeh. Masa mula-mula beli dulu jer ader tunjuk minat nak mengaler… sekarang takder pun. Buku pun aku agak dah hancur. Batang color pensil berterabur ntah mana. Jumpa dalam lagi 2-3 batang.. lainnya mana dibuang ntah.

Ok itu jerla.. tag ni aku panjangkan panda mereka yang ingin panjangkan tag ini. Sudilah menerimanya. Tiada paksaan.

No comments: