Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, July 28, 2010

"Sweet Cute Baby Smile Contest"




Penyertaan last minit.


Terbaca contest ini dari seorang blogger... menggeletis Acik Anie nak join sama

Contest ini telah dianjurkan oleh intankuterpilih dan Baby Ku Cute Collections. Saper yang tengah sibuk nak mencari baju raya si kecik elok sangat tengok kat Baby Ku Cute Collections .

Banyak kelebihannya...satunya ofcoz la lawa and branded.. memang menepati citarasa aku la... uolls pun aku jamin la..gerenti terpikat la.

Pastu yang pentingnya tak yah ko nak berkira-kira nak susun jadual..bila nak gi soping.. anak nak letak mana. Ramai ke tak orangnya.. kan aku letak ko plak tarik..aku nak tarik balik...aikkk...ko dah bayar pun...berebut-rebut...konpem... nak-nak Sogo Sale ke...Jasco Sale ke.... yang ni konperm.. ko hantar jer form..email ke sms ke... transfer duit...DONE.....Its so ez kan?.

Kalo tak menang pun takper..janji tuan kedai sentiasa update baju yang latest dan cantik...suker tengokkk....

Contest ni akan berakhir pada 31 Julai ini. ..

Gambar yang dipertaruhkan...


Nama : Muhammad Aisy Hadif
Umur : 8 Bulan

Nama Ibu : Norani bte Mohd Rifin (Acik Anie)

No comments: