Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, May 5, 2010

SEMUA DALAM SATU…. (Part 4)

Ok..kita sambung lagi.. kan semalam tak jadi nak gi pra test tu kan....tiba hari yang dijanjikan lain plak la kisahnya......

Kata bz.. boleh plak Acik Anie buat n3 bersiri macam ni….lantakla..

Pagi semalam … Isnin la kan.. ada 2 appoinment… 1 dengan Cikgu Pendek…satu lagi dengan Klinik Sungai Ramal. Aku dah arrange baik-baik dah… pagi QTI..balik dari test tu trus pegi klinik… tapi kita hanya merancang…

Dengan CP (Cekgu Pendek)… katanya kul 8 dia datang… tapi macam biasala..9-30 baru muncul..dah tu kena nunggu lagi.. ambik budak lain skali.

Dah settle sumer bawakla kami ke sekolah memandu… macam biasa..nak start test tu print ibu jari.. nak kuar pun gitu.. Aku pun pi la ofis…buat apa yang disuruh. Katanya lepas print datang balik..sambung blajar keter.. pastu ½ jam pi print balik..

Aku pun ikut la arahan 1 persatu…. ½ jam kendian masuk la aku print balik ibu jari kat ofis …then kuar balik sambung blajar keter..

Dah hampir 2 jam…tunggu punya tunggu cikgu yang nak buat QTI tu takder muncul-muncul… dah hampir 2 jam aku duk pulas stering keter tu sorang-sorang…naik lenguh labu lengan..perasan mcm dah tumbuh otot-otot kat lengan aku..cikgu yg ditunggu tak kunjung tiba….. 2 jam lepas tu baru dia datang….

Jom balik….

Aikk… saya lom test QTI la…

Tadi yg awak duk bawak keter tu kira test la tu..

Mana ada..batang idung cikgu tu pun aku tak nampak….jalan raya pun aku tak kuar.. duk main bukit..parking 3 penjuru…Tetiba datang terus nak balik…

Cikgu tu percaya kat awak.. tu dia takder nak tgkkk…..


Percaya kepala hotak hang .. kalu aku ok takkan sampai naik bukit pun boleh terundur… masuk parking gohead gostan dalam petak tak dapat kuar kuar ..terkial-kial sorang diri…stering kanan aku pulas kiri..kiri aku pulas kanan.. itu namanya pro….

Itu Prosakkkk namanya…..Tak ke bengong…. Adik beradik ngan bengap…

Ajeed dah call byk kali dah ..katanya urgent..dia kena sampai site secepat mungkin…. Soooooo…..camner ni… aku kat sekolah memandu lagi…. Hadif lom pi klinik ni… camner ni….tgk jam kul 1-30… klinik buka balik kul 2 … lambat datang kan kul 5 la jawabnya aku habis checkup.

Akan bersambung…

No comments: