Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Thursday, May 6, 2010

OLE-OLE DARI MEKAH

Salam di hari khamis buat semua readers yang disayangi. Besok dah Jumaat… cepatnyaaaaa…. Hari ke hari masa berlalu meninggalkan seribu satu kenangan pahit dan manis bersatu menjadi satu cerita yang tak mungkin dapat dirungkai dengan kata-kata.. hanya mampu ku lakukan hanya melemparkan segala macam cerita itu ke dada blog kesayangan ku ini. Pada yabg sudi berkongsi segala suka duka ini..terima kasih tidak terhingga kerana luangkan masa membaca cerita merapu ku ini.



Malam tadi insan kat atas ni datang umah (sory..kipnap gambar dari FB norez). Bawak ole-ole dari Mekah. Minggu lepas dia sefamily selamat sampai kat Mesia setelah hampir 2 minggu kat Mekah buat umrah. Alhamdulillah moga setiap ibadat yang dilakukan diterima oleh-Nya.. Murah rezeki.. awal-awal lagi dah boleh bawak satu family buat umrah… kita punya turn entah bila.. Tuhan belum bagi kelapangan untuk itu. Insya Allah satu hari nanti ader rezeki kami plak. Doakan yer kawan-kawan. Supaya dibukakan pintu rezeki ke arah itu. D



Dalam banyak-banyak beg ni..mana yang paling lawa. Yang lawa tu lah yang Acik Anie punya… tapi bukan Acik Anie yang pilih dulu..



Tuannya dah siap tulis nama..itu utk saper..ni plak utk saper.. Ingatkan dapat beg jer..



Rupanya dalam beg tu ader lagi isinya. Alhamdulillah.. ader air zam-zam…. buah tasbih, inai, minyak wangi.. kopiah…cokelet… ermm..cokelet tu bahagian Hafiy.. dia yang habiskan.. tak sempat aku nak snap dia dah terkam dulu.



Apapun terima kasih banyak.. moga dimurahkan lagi rejeki kamu sekeluarga. Saper-saper yang nak pi umrah bolehla contact dia.. murah sket..opss bukan sket..banyakkkk..tapi kena ikut turn dan ader masa-masa yang ditetapkan..... Promo sket...

3 comments:

Ena said...

Salam..

lamer tak daang sini..

ci anie apa klhabar.. :)

sonok ye dapat ole2 dari Mekah!..
Alhamdulillah.. rezeki tukan!.. cantek pulak tu..

Nanthinee said...

cantik ner oleh2 dari mekah... jeles kite...

Cik Anie said...

ENA.. ada singgah..tapi tak tinggal jejak.. lagipun bila bukan ena punya blog tak tahu la naper slalu tak lepas..kadnag2 kuar kepala sampai followers jer... n3 ilang...

tinie- tq..mmg cantikkan..