Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Tuesday, May 11, 2010

CERITA ORG BUSHUK HATI

Manusia macam ini masih wujud kat dunia.. malah saban hari makin banyak dan banyak,,,,,dan banyak lagi.. ntah datang dari spesis mana pun aku tak tau..
Uolls just baca jer... and pandai-pandailah buat penilaian

5 May 2010

Pls check with Ani whether she record on te DMI Copier record sheet when making copy or printing direct from her computer to the copier

I see the previous month record, there was no copying by ISO on the copier record sheet ! but i did sometimes see printing out from the copier machine (a lot of copies) which looks like ISO documents

Please remind her to write down the copies made on the record sheet


Cik Kunci oiii...
Aku ada photostat... memang banyak.. sebab tu la aku sekali tulis jer...700 pages...aku tak print direct sebab doc tu bersign ...so aku kena potostat.. 2 hari aku macam org giler duk mengadap mesin pototstat.. kalo aku pegnent genti dah gugur anak aku... punya la sinaran UV kat mesin tuh... tapi demi tugas aku sanggup terpacak dari pagi sampai petang .... Sebelum ni aku print setakat selai 2 dalam seminggu takder la aku nak tulis.... mengonggggg....... tu pun ko nak ambik kisah..dah takder kerja...nak ambik tahu kerja org buat aper...

Yang aku bengang naper tak direct sound aku jer.. ko email boss aku pesalll... kalo nak pedajal aku pun biar la ader reason yang kukuh sikit.. like aku pancit tayar keter ko ker?

Then aku suh boss aku cakap aku dah record... dia tak caya... aku yang rekod aku tahu la...dia tak puas hati..then sampai email ni plak...hari yang sama- petang...


Good afternoon to all,

Please be reminded that whenever you make a copy from the photostate machine - whether it is making a photocopy or direct printing from your computer to the photostate machine, please record the number of copies made on the Copier Record sheet provided.

Please also inform this to your staff who always come to office to make photocopy / printing


Kali ni dia cc kat sumer org.. giler... nampak sgt lo ko memang takder kerja.. kerja ko duk perati org yang datang potostat rekod ker tidak.. itu jer.. yer la ko mana ader kerja nak buat....sebab ko tu Manager... Manager mana leh kerja berat-berat

Then sampai plak email yang ni...opsss..lupa nak cakap..email ni aku foward dari inbox boss aku... boss aku makan jap.. aku kidnap jer...
email bertarikh 6 May 2010

I see thru Feb - Apr 3months record, there was none ISO / anie record
Last tuesday when i go to photostate, i saw ISO doc printed out (15set x 6pgs=90pgs), so I wrote down 90pgs for ISO - i think there is the only one on the record

Anyhow lets see whether it will improved



INI SUDAH LEBIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Ek elehhhhhh smallllll matter punya halllllllll..... ko igt ko jer yang bagussss ...ya memang ko yang the best laaaaaaaa...........THEBEST wakkkkkkkk luuuuuuuuuuuuuu
lebih baik ko duk diam-diam...pikir... saper manusia malang yang akan jadi laki ko.... opsssss terlebih sudahhhhhhhhhhh..... sorry tershashullllll.........

10 comments:

ita cutevirus said...

apa masalah ngan cik kunci tu acik anie...
sampai nak cek fotostat mesin la bagai.. org takde keje memang cenggitu kan>??? sume benda die nak cek...
sabor ye acik anie..

Cik Anie said...

hahhaha..yer la ita.. sama la nasib kita kan... cik scanner apa hal skrg?... hohoho

nalhuda said...

hahah..org yg tak ada keje nak buat mmg mcm tu...kat office aku pun mcm2 hal...

Cik Anie said...

haiii.. aku pun menyampah dah ngan dia. ada jer yang dia nak kom[lem tau..mmg dia takder kerja lain la

♡ m.prema ♡ said...

aku rasa nk gelak.. saper yg nk k.anie... tht's y dh tua pun masih bujang.. nk muntah tgk muka die...

Cik Anie said...

hahhahaha...komen yg mantap lagi membara.... betul la tu...

wHite Salju said...

pas dpt jerk email dr makcik kunci tu et rasa hangin 1 badan kak....meluat nk muntah sume pon ade...geli kalu tgk muke dia tu weekkkkkk!! dasat sgt busuk ati dia tuh.

Cik Anie said...

hhahahha... dasatttttt...maha dasat... saper suker dia erkk?..akak nak bagi anugerah...

Nanthinee said...

alah org nak jadi acting chairman maaa...so cam nih lah jadi ner

Cik Anie said...

ramai gak yg anti kunci yer