Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, May 19, 2010

BZ YANG TERLAMPAU

IQA dah settle…datang plak IEA.. dah settle IEA nanti BVQI audit plak (external) menanti.. nak update memang tak sempat la.. blog walking pun slow… nak masuk contest mengontest apa lagi non ade masa la.

Sebut pasal terlampau ni igt plak pasal sorang artis terlampau tu…alaa...yg gitu-gitu tuuu...18SX.... uolls perasan tak.. dulu kan dia bertudung sekarang dah tukar imej la. Cuba tgk SAMARINDA..dia ader kat situ..

Kalo rasa diri tu belum bersedia utk ke arah itu.. takyah lah buat lagi.. kan tak pasal-pasal kena kutuk ngan peminat. Awak tu artis.. ikon satu malasia.. ermmm ikon erkkk?.. No komen la.

Kalo tak silap aku Awal pernah mention pasal ni jugak dalam program Fuhhhh… aku tertanya-tanya gak saper.. bila aku tgk Awal pun berlakon sama dalam Slot Samarinda tu..baru aku perasan saper yang dia maksudkan…

Ahhh lantak lah.. sambung kerja balik.

6 comments:

D'aNie said...

sapa tu cik anie..artis mana tu..sy kalo gossip2 ni ..ermm, mak suka!!!!

Cik Anie said...

dulu ader kecoh pasal video seks ngan tunang dia..wan norazlin..

♥naematulsaadahismail♥ said...

perasan sgt, hee.. tatau la apa niat dia masa pakai tudung dulu kan.rasanya masa tu ada isu suami dia lari sebab berhutang.

Cik Anie said...

ntah la.. kot nak ambik hati peminat dia..yer la..dia dah buat benda terlampau.. skrg maybe dia pikir org dah lupa pasal kisah tu...agaknya la

d'anie said...

btol2..seblom ni pon dah nmpk kat gak dia jd mak ke hape pon dah xingat la..mmg buka tudung pon,nyampah je tgk citer,then trus ubah channel 413..hahaha..pdn muka dia,baik kita tgk cite omputeh yg sah2 kita tau derang ni mmg xakan tutup aurat..hehe..oke x???

Cik Anie said...

betulll...stuju