Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Thursday, April 8, 2010

TASKA LAGI



Ni aku nak citer pasal taska lagi..
Semalam kan aku balik awal sket.. dapatla ambik budak 2 bradik tu awal sket.

Sampai jer taska..

Hadif tersembam tu.. puting kat mulut...

Selamba jer cakap.. bunyi macam ko tak bersalah..walhal mulut si hadif dah berubah warna tuu....yang aku sakit hati..sorang cakap sebab dia sendiri..maksudnya dia tersembam muka sorang-sorang sebab tak duk diam... suka guling-guling..

Yang sorang lagi plak cakap Hadif main ngan Hafiy... Hafiy tertolak kepala Hadif..sampai tersembam muka kat lantai..

Heyyy maccaaaaaaa....mana satu betul ni.. Itu satu hal la...satu lagi aku tgk botol susu Hadif lain macam jer... masa aku dtg dia tgh menyusu.. aku tanya dia..

Aku : Ni bukan botol dia kak..
Dia : Laa..tertukar la ni...

Rupanya..botol Hadif dia bagi kat baby tuh.then botol baby tu plak kat mulut Hadif... yena deeeeeee...apa macam ni...Sekarang baru aku tahu taktik ko yer... ko dah tau aku biasa sampai 6-20...tu sebab elok berbedung jer si Hadif.. bila aku datang awal sket ..baru aku tahu gambaran sebenar... lakonan semata-mata

HIPOKRITISME..... betullllll la.... (ehhh takder dlm kamus erk?)

10 comments:

UmiDAnisH said...

ish, baik tukar je la tempat penjagaan budak2 tu.. risaula dgr.. yg kita nampak ni.. yg tak nampak nyer??? huhuhhu.. hati2la erk..

Cik Anie said...

yer la..mmg pun... kalo kita tahu yg tak nampak camner erk..mau meroyan kat depan taska

prema said...

aku lg risau tgk n3 akak nih.. teringat plakk kes Samhita.. lbh baik cari tmpt lain jerk.. tgk bibir ner bengkak camtuh.. teruk la.. duit nk tp service x ok..

nalhuda said...

kurang asam boi betul lah org yg jaga tu..sian hadif cute...ada satu citer staff cimb, hari pertama hantar anak selepas pantang, dapat call baby dia meninggal..tercekik susu...camana?

Cik Anie said...

prema- tu la.. harap2 lepas ni takder la kes2 gini lagi

ct- mau aku meroyan kalo AKU KAT TEMPAT DIA... saman la..apa lagi..

♥naematulsaadahismail♥ said...

siannya hadif...
mcm lepas tgn je org kat taska eh.

Cik Anie said...

naem- 2 hari lepas kejadian tu dia mcm nak mabik hati.tau.. ek elehh..takder maknanya tau

♥naematulsaadahismail♥ said...

dah rasa bersalah la tu kak anie.. tapi tula..semua org xsempurna kan. yang penting berhati2.jaga la mcm ank sendiri. nibuka nursery nak amek untung jek, hee,,emo lak

ross said...

alahai..sian nyer budak comei ni...sampai lebam bibir dia....sakit tu..

Cik Anie said...

emmm.. sakit hati bila tgk pic ni