Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Sunday, April 11, 2010

SEAWAL PAGI SABTU

N3 ni sepatutnya pepagi lagi aku dah publish.. biasa la ... hari cuti takyah la nak menyimpan cita-cita nak berfacebook ker, update blog ker...berYM ke.....kan nak basuh kain..pastu basuh pinggan plak.. dah basuh pinggan jemur kain plak.. lepas jemur kain masak nasik anak plak... gitulah rutinnya...adoiiiii.

Hari ni terasa sangat bangga dengan diri sendiri bila tak sambung tido lepas subuh. Kalao biasa..emmpp jangan ko harap Acik Anie nak bangun pepagi sediakan sarapan seawal mungkin. Nak-nak buat nasi lemak.

Yang ni kena salahkan Azimah sebab dialah aku teringin nak makan nasik lemak, aik,, dia bagi resepi kat org lain.. tetiba aku yang terdengar ni yang rasa macam mengidam. ape kesss...

Kali ni sambal bilis tu aku buat berkuah sket.. then campur ngan bilis tin sekali.. resipi Azie la tu... ohhh sedap jugak yer....Hafiy pun menambah makan.. apa lagi mak pak dia.

Habis 2 pinggan En Somi terbaring kekenyangan.. sambung tido balik...

2 jam lepas tu baru terjaga..baru igt nak pi kerja


"ni penangan nasik lemak awak la nie...."


Aikkk....nasik lemak kita yang salah.. sah-sah dia yang membuta. Padahal dia memang liat nak kerja hari sabtu.. menjelessssssssssss ngan org jer........ yerla.. aku seronok kat umah ngan anak-anak.. dia plak... kena kuar kerja...
mau tak jeles..



Psstt 1: Besok kul 9.30 ader dating ngan pakwe kat Broga... setelah kian lamanya aku menuunggu panggilannya..last-last aku yang memanggilnya.

Psstt 2 : Putu piring pun ada dalam menu sarapan pagi.. sahhhhh... aku kena mandram ngan abg botak..

2 comments:

nalhuda said...

sedapnyer....bg aku lak resepi sambal bilis tu..

Cik Anie said...

nanti aku buat special n3