Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Friday, April 2, 2010

BUAT AKU TERSENYUM

Saper lagi kalo Si Bulat ni. Sekarang dah mula nak meligat. Elok aku letak atas toto..kejap jer dah berubah tempat... aiikk...tgk² dah tertiarap atas lantai. Atas lantai tak per lagi..ni nak masuk bawah sofa. Agak aku kalo bawah sofa tu muat badan dia... mau dia masuk nyorok kat situ.. tido ker...hehe



Kat taska camner erk.. toto yg aku bawak tu kecik jer... hehe..tgk-tgk menumpang kat toto budak 3 bulan ..naya aku menjawab...Takperr.. Abang Long kan ada....mesti awal lagi dia dah report kalu tgk adik dia camtu..



Masa ni dia tak nangis.. elok jer... Sempat lagi ibu dia habiskan 1 pinggan nasi..muaha ha hha...



Tgklah gaya bulat nengok TV ..mengalahkan orang tua.. mcm paham² sgt. Suker sgt tayang perut.. pastu tepuk-tepuk perut... macam abang dia jugak. Semua ini akan buat ibunya tersenyum... bila sekali sekala bukak blog tu... ermmm ye ke skali skala jer Cik Anie bukak blog. Macam tak caya yer.

Tak per berkali kala pun..asal kerja gue siap....itu boss yang cakap tau..bukan saja direka-reka..tak caya tanya boss..muahahaha....

4 comments:

ita cutevirus said...

alahai hadif...
seb baik gap bawah sofa tu kecik... kalo tak, susah jugek ibunyer nak mencarik...

Cik Anie said...

heheheh..tarik jer kakinya la...

Nanthinee said...

tulah sib baik gap bawah sofa kecik.... lepas nih hadif akan bawah mana erk...

Cik Anie said...

hahha...bawah meja makan kot