Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Friday, March 19, 2010

BUAH TANGAN PENGANTIN

Citer ni dah agak basi. Masalah nak trasfer pic punya pasal la.. ntah naper buat hal plak semenjak 2 menjak ni..tu sebab kebanyakan the latest n3 Cik Anie without pic.. tapi ok la kan.. kadang² byk pic pun mcm sakit mata sket...

Pada hari Abg Is kawin haritu..memang serius giler aku lupa.. aku pi kursus amali utk keter.. balik dari bengkel tu baru teringat..adusss.. mintak maaf banyak² kat Abg Is.

Tapi wolopun tak menghadirkan diri doorgift dari pengantin tatap ader. Bermewah-mewahan dengan "TUPPERWARE" lagi. Thanks untk doorgift ni yer Abg Is.


Temanya pepel.. so sumer pun mesti pepel la..dah jadi trend kan..eh bukan trend memang wajib pun kalo tak mesti macam pelik.. byk gak la item kat dalam.. gula² ader.. kek roll pun ader...sumi ader...bagus pengantin tak kedekut... kalo org lain..kat kg aku la.. bayar 10 hinggit..dapat 3 bijik gula². Sungguh tak berbaloi....



Tapi yang paling saya berkenan kat hati ..bekas kecik ni.. tappurware brand.. memang lain dari yg lain... yerla dari bagi duit kat tokey potpuri baikla Abg Is tambahkan point sendiri..yer tak..maklumla tokey tupperware.. apapun..cayala.. i like......nanti boleh isi lada hitam ke..ketumbar ker.. jintan ker.... (itulah yg terlintas kat pikiran seorang surirumah yg rajin masak of cozzz)


Barang kat dalam ni Hafiy yg clearkan sumer... tappuware ni jgn usik yg ...IBU yang punya...

No comments: