Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Thursday, February 11, 2010

SALAM CERIA

Salam pagi Jumaat buat sumer readers yang mungkin skrg tgh baca blog aku sambil layan lagu otai... sesungguhnya lagu yang menigiringi blog aku nih sumernya otai-otai belaka.. yeeeee maklumla..orgnya pun otai kan...? takpi tak la seotai mana... sedang-sedang elok jer...

Ermmm..... aku gerenti sumer org dah takder mood kerja kan.. maklumla..besok kan bermulalah cuti panjang.. takde panjang mana pun..bagi mereka yg rajin kerja macam aku ni panjang la sebab tambah 1 hari.. 1 hari jeww..buka "deret" seminggu pun...

Hari ni lom sempat bekfest lagi.. tgh duk nguyit benda ni.. lapo...



Ok la BTW..bagi mereka yg dah cuti dan akan bercuti tu HAPPY HOLIDAY... saper yg balik kampung..pandu cermat..jiwa kan selamat. Mana yg bakal mengadap "JEM" besok bawak² la sabor yerkk...Takkan lari gunung dikejar.. kesalamatan kita yang penting...soooooo sebagai pemandu yang berhemat.. rancangg perjalanan anda dengan teliti... sediakan masa rehat yang cukup bagi yang memandu...

Ermm... itu saja la kot.. dalam masa 5 hari cuti ni tak der n3 barula gamaknya.. kat sana takder signal la "you Mobil".. kalo ader pun mungkin yg auto publish sajork.. tapi lepas ni gerenti ..n3 pasal kenduriiiii sajorkk....

Pstt:..ermmm..Cik Anie dah terbayang gulai kambing, ayam pedas, sambal, timun cina..solok lada la.....

No comments: