Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Monday, February 22, 2010

MACAM TAKDER MOOD JER

I hate Monday. Saper suker hari senin sila angkat tangan. Hari senin mmg aku tak suker.. sumer DOWN..Mood down.. Idea down, aperlagi...... ermmm pendek kata sumer down la. Down pun aku paksakan juga tgn aku ni utk menhapdet blog demi untuk readers² yang suker baca blog aku ni..walopon hakikatnya aku tahu..takder byk mana punnn......tapi aku sgt² menghargainya.. percaya duhai readers ku...

Hari tu aku ader citer pasal Hafiy kena sterika kan... tgk lah hasilnya bila luka tu meletopppp...
Aku pun tak sedor bila "benda" ni pecah.. sedor² dah kuar darah.


Tapi yang aku respect kat Hafiy ni dia relex jer wolopun "benda" kat kaki dia tu pecah... boleh dia lari ke hulu ke hilir..boleh dia tak sedar yg dia dah hilang byk darah....macam takder aper². Tapi bila dia dah tgk kaki dia byk kuar darah.. mata dia macam ke atas ke bawah....macam pening² .. tapi dia senyap jer.. tak nangis langsung.



Bila dah basuh sumer baru dia mula rasa pedih sebab kulit dah tertanggal...
Dalam duk risau pasal dia kuar byk darah ni sempat lagi dia menjahanamkan ubat sakit urat aku..



Oppss.. Cik Anie sakit urat ker.. ?..ekceli ubat utk lepas bersalin..still makan sampai sekarang...ubat kampung..akar kayu lagi banyak makan lagi ok.. no hal punya.. takder effect aper²

Tapi tak jadilah aku nak marahkan dia.. yerla.. dia kan dah pening² lalat.. mabuk darah la katakan..

4 comments:

UmiDAnisH said...

huhhu, ciannya hafiey.. nasib dia kuat kan.. umidanish yg ngeri tgk banyak darah kat kaki dia

Cik Anie said...

hehe.. cik su dia pun tak sanggup masa nak cuci kaki dia ..

ita cutevirus said...

issshhh... nyilu nengoknyer...

budak name hafiy memang kuat...

Cik Anie said...

huhu gitulah nampaknya