Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, February 24, 2010

KONDISI AKU SEKARANG

Nak muntah..ngantuk... pening...loya...lapar..pening tu sebab bau lilin aper ntah..saper jg gatal tgn nak pasang lilin aroma terapi konon.. bluwekkkkk... bau mcm..xxxxxxxxx

Mungkin sebabnya aku tak cukup tido...... dah 2 malam macam ni. Ermmm..tak sabar rasanya nak tunggu besok.. minggu ni kan last kerja besok (khamis).. cuti panjang plak weyyy... tapi aku biasala.. isteri mithali 2 minggu skali wajib lapor diri kat Rantau Panjang Klang.. nak sunat boleh.. tapi ngadapla muncung Ajeed tu... Seelagi aku terdaya aku ikut.. kalo ader kes yg tak dapat dielakkan ...mintak ampunn jer la... Lagipun aku kena settle lesen tu sebelum bulan 4... means dalam bulan 3 ni aku kena settlekan sumer... ermm...sempat ker?

Sebab aper aku kena settle lesen tu bulan 3 ?...sebabnya.......

:

:

:

:

:


:

BIBIK HADIF NAK LETAK JAWATAN.. last dia jaga budak dua 0rg ni hujung bulan 3.......So...kalu dia takder susah sketla nak tinggal 2 org putera kesayangan nih..

Risau plak bila pikir lepas ni Hadif kena hantar Taska.....



Psstttt: Adik & Abang..1 thn jer beza.. dapat aku bayangkan rumah aku lepas ni mcm tongkang pecah...

3 comments:

Ena said...

tu la kan.. demi anak kite sanggup buat ape saje.. harap dorg dapat yg terbaik..

UmiDAnisH said...

wah, da besho la sikecik tu.. cumilnyer dia.. takpela, berkorban apa saja utk anak2 mudah2an sume tu adalah terbaik utk mereka

Cik Anie said...

ena- betul tu.. harap kita dpt dan trus dpt bagi yg terbaik utk anak insyaallah..

imidanish- erm..dah nak masuk 4 bulan..kejap jer masa berlalu