Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Tuesday, January 12, 2010

Hadiah dari Miza



Baru hari ni sempat masukkan citer ni.. hadiahnya sampai minggu lepas lagi.. maklumla..askar kat umah dah bertambah..bykla kerja nak kena settle.. nak ngadap blog pun tunggu depa tidor dulu.. baru aman sekejap... tu pun sekejap saja..



Cantik kan baju ni.. biru lagi.. mesti Miza order kat alam maya kan?.. agaknya.. aku pun teringin gak nak shopping kat internet ni...tapi.. ntah.. takder keberanian..takut tak kena saiz la.. tak sama mcm yg kita tgk kat blog depa.. tapi sebenarnya takder kot.. cuma aku blom advance dgn benda benda gini.

Teringin gak nak kenal Miza kat luar..nak kenal diorang ngan lebih dekat lagi... jom kita jumpa... tapi dia kat Damansara.. aku plak kat Kajang.. ader rezeki kita,, jumpala kan... Insya Allah..

Apepun terima kasih banyak-banyak atas pemberian ni...Hadif suka.. siap sengih-sengih lagi bila aku letak baju ni kat badan dia..tapi tetiba boleh jadi serius plak... naper dikkkk???

No comments: