Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Friday, November 13, 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST

~ Sticky Mode..sila skroll down untuk entri terkini... ~

Tajuk : MY FUNNIEST BABY CONTEST


BerMula : 20 Oktober hingga 13 November 2009 (12.00 tengahari)
Berumur : 1 bulan hingga 3 tahun

Kategori A : baby gurl
Kategori B : baby boy

Hadiah :
- 1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategoriSponser dari Babyumishop
- 1 helai baju baby bagi setiap kategoriSponser dari IT @ RLiiT'S BoutiQe & beuty CentreHadiah

PiliHan unTuk Peserta Bertuah
- 1 Diaper StackerSponsor dari Moms&babyshop

Syarat Penyertaan:
- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda -OK
- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini - OK
- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda - OK
- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish. - OK
- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor
(no link back will be disqualified) - OK

Sponser 1 : Babyumishop
(http://www.babyumishop.blogspot.com/)

Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre
(http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)

Sponser 3 : Moms&babyshop
(http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)

- Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini. - OK

- Hanya satu sahaja pemenang bagi setiap kategori, jadi pastikan anda meletakkan satu gambar baby anda yang memiliki aksi lucu paling cutes. - OK
- Semua penyertaan akan diadili oleh parajuri yang akan dilantik oleh umidanish sendiri.Hadiah pilihan untuk peserta bertuah akan dicabut oleh baby danish sendiri..
Hadiah ini untuk selain pemenang kategori A dan B.
Selamat Bercontest..

To uMiDaniSh.. ni first time Hafiy join contest.. Ntah naper..rasa cam nak join jer..sooo godek-godek pic Hafiy jumpalah pic ni yg rasa cam sesuai kot utk contest ni.... harap-harap ader rejeki Si Hafiy...Pic ni diambil masa dia cirit birit.. kat klinik tu... sempat lagi dia bagi pose yang menarik.
Nama Saya : Muhammad Aisy Hafiy Bin Yazid
Umur Saya : 1 Thn 8 Bulan...
Aper yang menarik kat blog sponser kita:
Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)
Blog uMiDaniSh menjual pelbagai barangan spt CD, Tupperware, Set Herba Ibu bersalin & Bio AURA Filter. Skim Kutu CD pon ada..

Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)
Menawarkan pakaian wanita dan kanak-kanak selain tu ader gak jual air mineral ECPI yg semestinya untuk kesihatan dan kecantikan ada dijual di blog ini.

Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)
Menawarkan produk seperti cloth Diapers & Jus Matte 5
Done......