Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, December 23, 2009

RINDUNYA

Rindu sgt rasanya kat blog ni.. namun ape daya masa mmg tak mengizinkan. Kalo ader pun masuk tgk chatbox jer... Errmmmm... aper nak tulis erkk.... cam blank jer otak bila bukak blog nak edit post ni.. padahal pic melambak-lambak.. sampai muntah nak pilih mana satu nak masuk dalam blog...

Apapun.. pada kawan-kawan yg sudi jengah blog ni walopon dah tahu mmg takder new entry terima kasih banyak-banyak..

cow dulu la.. bateri tak penuh lagi.. tunggu battery penuh baru boleh tulis citer .... skrg mmg betul-betul blank.. kerja banyak nak kena settle... 2 bulan tinggal bayangkan la... pastu pikir plak mana nak tinggalkan si kecik tu.... abang takper la leh antor taska.. adik tu kecik lagi.. risau lak ... paham jerla kat taska ni byk budak... takut lak jadi aper-aper yg tak diingini.. mintak jauh la..

ok la... cincau dulu...korje..korje.....

No comments: