Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Monday, August 24, 2009

Ader Petua Tak?

Nak kasi lebih tenaga sket musim poser ni. Nasi aku rasa dah banyak aku makan sahur tadi.. tapi rasa mcm tak larat jer. Aku tya ngan boss aku.. katanya minum pati ayam brands... tapi aku tak penah makan mender tu.. rasa camner erk?.. ader tak makanan lain yg boleh bagi tenaga extra di kala aku diambang "KELEMBIKAN" ini....
tolonggggggggssssssssss...... kalah ngan budak Tadika ....

Aku yg lembiksss...
Cik Anie...


Pssttt: Reena.. u ok ker?

6 comments:

[-suziey-] said...

mcm sy dulu..time peknen..masa sahur tu mkn kurma byk2..lps mkn nasi..minum pn byk susu..insyaAllah..

Cik Anie said...

tq suziey... kena try sumer..kalo tak mmg betul2 down lah.. pikir malas nak ganti nanti...

Nanthinee said...

k.anie bleh try jugak chicken soup tuh. sgt elok utk kesihatan
cara minum nyer tuangkan air panas dlm cawan thn masukkan botol chicken soup tuh dan biarkan kejab..thn minum so ok ckit sbab suam.kalu tak leh minum camtu
akak cmpurkan dlm makanan akak tuh
jgn plak campur dlm masakan sure kena marah ngan abg nanti)

ArPeGGiOS said...

betul cakap suziey tu. masa aku mengandung kakak tengah sarat pun mampu puasa penuh. masa sahur makan kurma banyak-banyak...

Cik Anie said...

tinie- ciken sop tu ader bau ker..kalo bau hanyir kuat sgt..tak mampu nak telan...

miza- malam tadi aku sempat makan sebijk jer... malam ni nak makan byk2..

Nanthinee said...

bau tuh bau jugak tapi kalu kite panaskan tak lah bau sgt
ataupon akak campur dlm masakan akak dan makan panas2 kurang lah bau tuh