Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Tuesday, July 7, 2009

Time Out..

Jap lagi aku ada appoinment kat Klinik SR. Aku sebenarnya takut nak ngadap misi ni...sebab aper tau.. sebab 7/6 lepas dia bagi borang utk minum air gula (MGTT test).. tapi aku tak pegi... agak-agak kena marah tak...
eeeeeeeeee takuuuutttttttt......... hehe...bab kata anak buah aku...eeeeeeee kakuttttt kakuttttt buuuuuuu.........

Tapi aku dah cipta alasan tau....nak tahu kisahnya aku sambung lepas kul 3 nanti.....
Harap2 depa terimalah alasan aku yer.... kalo tak pun aku tebalkan telinga jer la...

2 comments:

~Eila @ Along~ said...

cika nie..ooo mengelat awak ye..hehe

p/s- kavy kata die dah tukar keje baru, dah tak satu company ngan awak..kalo tak leh kite jumpa kan...

Cik Anie said...

hehe... naper takleh jumpa.. kita kan dekat jer..anytime leh jumpa kan..hehe.. masih contact lg ngan kavy