Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, July 29, 2009

TERUKNYA..

Weekend lepas weolls ader pi makan kat Sek 7 dekat sini. Kononya nak try makanan kat situ .. nampak gah jer dari luar.. siap ader wifi free lagi... Kul 9.00 la lebih kurang kita sampai situ. Huiss... menarik tertarik betul harga makanan kat situ..tapi mahal giler weiii... yg lagi sakit hati uolls nak tau kul brapa kita boleh kuar dari restoran tu.. kul 11 nyahhhh.... tu kira lepas makan trus balik.. takder nak nyembang-nyembang.. Punya la lembab service dia... lepas ni tobat tak nak masuk situ lagi..kim salam jer la ngan nasi beriani daging kat situ.

Ajeed order nasik beriani daging. Sebab oder yg ni la weollss terpaksa balik kul 11 malm.. Sakit hati betul. Ader sorang pakcik tu siap cancell order lagi.. Aku sajer tya Ajeed

Ajeed: Pakcik yg pakai kopiah tu siap marah-marah lagi kat budak ambik oder tu tu..
Aku: Abih .. awak tak marah org tu masa dia antor makanan tadi...
Ajeed: Malas la.. nanti malu kat kopiah pakcik tu...
Kononnnn........


Aku punya order simple jer.. nasik goreng cina.. tapi tu pun kena tunggu dekat setengah jam. Bayangkan kalo oder nasi beriani daging.. nak masak nasik basmathi lagi... buat rendang daging lagi.. acar lagi... tu yang buat berjam-jam tu....1 lagi... aper nama yg mcm kopok tu... bukan pepedumm... satu lagi tu.. ya ampun..keras giler.. rasanya tak sempat masak betul lagi dia dah angkat kot,... minyak pun banyak lagi melekat kat kopok tu... Diorang dah cakap.. lambat sket.. dalam 20 min suh weollss tunggu.. Ajeed ok jer... 20 min aperrr....dekat 1 jam nunggu nasik beriani tu saja..



Sebab lama sgt tunggu nasik.. Aku terpaksa sorok air oren ni... sekarang Hafiy dah pandai minum ais... agak-agak la.. kat mana aku letak air oren tu....



"


"


"


BAWAH MEJA DAAAAA.......
Tgk muka 2 branak ni pun dah tau betapa tak bestnya dinner malam tu.. Ajeed aku dah agak dah.. lapar giler tahap cipan masa ni... dgn nak layan Si Hafiy yg mcm lipas kudung skang ni.. nasib baik dia tak jumpa mana aku sorok air oren tu,... kalo tak..... paham sdiri jer la...

3 comments:

[-suziey-] said...

laaa lmbt nya..tp deco dia cantek la..unik nasi tu bentuk 4 segi..ekeke:D

p/s: cik ani..tukar la pop up window komen box..hhehehe..cpt sket load..

Cik Anie said...

lambat 1 hal.. lembab tu yg sakit hati.. sama jer kan..
sat erk nanti cik anie tukar.. kena study dulu

ArPeGGiOS said...
This comment has been removed by a blog administrator.