Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, July 15, 2009

SEMUA NAK DIPICIT



Pantang masuk keter… nak sentuh itu ini.. kejap dia pasang wiper.. kejap plak dia pasang signal, pastu plak..double signal… tak puas hati lagi nak isap Ambi Pure plak… aper nama signal yg org bagi kalo kat depan ader speed trap @ road block tu… “ai bin”.. eje camner er… aku hantam jerla..janji sebutnya sama… haaaa yg ni pun dia pandai tau…

1 lagi kalo boring dia pasang radio.. pastu kuatkan ekon sket… summer dia nak explore kan… budak-budak sekarang… skali kita cakap “jangan “ takkan di herannya.. tapi aku dah tau 1 kelemahan dia.. gelang getah yg bungkus nasi tu.. skali aku acah nak jentik dia..baru jer acah tuuuu… lari nya…mcm lipas kudung.. takut betull….


Psstt: Tapi lama kelamaan …takdernyer dia heran… buat muka tak bersalah ader la….

8 comments:

ArPeGGiOS said...

biar jer di explore selagi tak membahayakan.

budak nak pandai camtu la...

p/s : nak tengok gambar cik anie masa pregnant

Cik Anie said...

miza- hehehe..jeng(3X)... nanti untuk next n3 yer...

zai@umiaiman said...

kanak2 memng suka xplore..dr situ dia mula kenal erti hidup kan..

Cik Anie said...

ermmm... yg heran kalo kita larang lagi di buat.. baik kita buat tak nampak.. pandai plak dia cepat bosan

khairul onggon said...

Hehehehe... besalah tu, dia nak explore bende sekeliling.. hehehehe... :)

Cik Anie said...

silap picit nanti..ader kang yg rosak..hehe.. takper..babah dia baik

Na Shari said...

Hehehe...

Takpe...Maknanya Hafiy ni cerdik :)

Cik Anie said...

HARAP-HARAPLA NA... AMIN