Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Thursday, July 30, 2009

MEE BANDUNG SEGERA PLAK.

Moning sumer kawan-kawankuu tercinta.. Hari ni kita citer pasal mee bandung.. OK takkk? (dlm version Datin WanAbe)



Hari tu Asam Pedas JJ segera. Kali ni mee bandung segera plak. Tapi ader udang kering aku takleh makan. Alergik. Sebab tu sampai hari ni tak terusik rencah mee bandung segera tu. Kalo ikutkan dah lama pakcik tu bawak balik.. Simpan dlm freezer jerla.

Ajeed suh aku try buat . Dia siap beli sotong lagi suh aku masuk skali . Tapi blom berkesempatan. Nak kata bz kat umah tu takderla. Tapi tak larat la. Aper boleh buat.. Binimu ni kan tgh sarat.. hehe..(alasan paling tepat.. En.Ajeed .. sila baca statement ini dengan nada simpati okkkkk).

Dekat pek tu dia tulis utk 6 hidangan = 1 bungkus mee. Nanti la ader masa aku cuba dulu kalo sedap aku jaja kat blog aku lagi.

Lupa lak nak tanya Ajeed brapa ringgit 1 bungkus tu. Tapi aku agak takder mahal sgt kot..

Psttt: So saper nak cuba lepas ni boleh kasitau sama kita….Jgn lupa Asam pedas JJ skali.. 1 company gak tu.. Apa lagi SOKONG BARANGAN TEMPATAN la… Kata 1 Malaysia…. Dak gitu…

6 comments:

[-suziey-] said...

emm pnh cuba..tp mcm xbape sedap sgt la...xtau la tekak xleh trima..ekeke:D

Cik Anie said...

yer ker? mmg jenama jj ni ker?..takper kita cuba dulu

Wan Ahmad said...

6 hidangang utk satu pek tu..
kalu nk buat tu kena ajok org g dumoh tu..kalu dok xabih..

Cik Anie said...

yolo yolo.. tapi malas nak buat ..aper citer ni...

reena said...

hihi... slalunye buat sendiri jek mee bandung... xsangka skrg dah dikomersial kan...

Cik Anie said...

yerla..skrg ni sumer benda kalo boleh nak dikomersialkan. Made in malaysia..