Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Tuesday, July 14, 2009

Aktiviti Org Popuan

Sekarang ni kalo Ajeed ader kerja jer sabtu & ahad aku tak kesah lagi. Sebab aku dah ader tempat & kenkawang untuk meronggeng. Hafiy tetap pengikut setia. Hafiy sporting jer.. Ibunya bawak ke mana pun dia still sporting & takder masa nak cembeng menyembeng. Bertambah suker aderla.. maklumla kawan ibunya sumer popuan kan... (besar nanti jgn suker menggatal yer)..





Sabtu lepas bawak Hafiy jalan-jalan umah kawan ibunya. Bukan jauh pun sekitar flat tu gak.. ader yang 1 blok ader plak yang blok depan sket. Kalo aku boring jer aku sms suh turun lepak umah aku. Kalo aku kerajinan aku naik umah dia.. best kan idup berjiran gini. Takder la boring..terkurung dalam umah.





Ahad plak member yg tinggal kat Damansara datang umah. Igt nak godek blog dia. Kebetulan Ajeed pun tak bawak lappy dia.. soo bolehlah nak menggodek..tapi harammmm.... internat lembab giler weii.. pastu Hafiy plak sibuk nak join berblogging skali.. tak dapet nak nolong Ira.





Petang baru weolls kuar makan tengahari.. tak sedar masa berlalu... Hafiy tak gaduhnya.. awal-awal lagi aku dah sogok ngan bubur nasi.. bab merengek kelaparan tak jadi masalah. Lepas makan jenjalan ke town Kajang sat.. tapi elok jer masuk keter Hafiy tido.. soo tunggu dalam keter jer la.. kesian plak nak kejut dia. Tak lama kat situ.. tak kuasa nak ngadap jam kat situ...


Lebih kurang dalam kul 6.30 Ajeed mesej. Tanya aku kat ner...katanya dia dah sampai umah. Sampai jer umah.. bukak jer pintu kemain laju lagi Hafiy meluru masuk.. kononnya nak citerla ngan babah dia... conoknya jalan-jalan ngan kawan ibu.. rindu ngan babah dia pun ader gak tuhh.. biasanya hari minggu lepak ngan babah dia. Tapi bila Ira nak balik siap pegang lutut lagi nak ikut skalii.... wa.wa..wa..bukan main lagi ko erkkk... tak puas lagi nak meronggeng...



Psst : Geng meronggeng dikala keboringan... yg pakai baju itam tu Ira.. dari jauh dtg, pakai t-shirt plak member flat depan... pakai spek tu plak member 1 blok.. dia tingkat atas skali.. kalo aku boring panjat jer tangga lepak umah dia..takkpun aku sms suh dia turun lepak umah aku jer...

4 comments:

ArPeGGiOS said...

geng mesyuarat tingkap yer..

zai@umiaiman said...

syokknyer ader kawan keliling pinggang ni... hafiy sama cm aiman.. kwn ibunye kawan dia jugak ..

[-suziey-] said...

waaaaa byk geng ronggeng nih...syiok btol..ade masa lagi nk rs boring ek..

Cik Anie said...

miza- nak jenguk ikut tingkat susah.. ni geng mesyuarat hall..hehe

zai- hafiy pun skrg dah biasa ngan kawan ibunya..

suziey-ader geng takderla boring lagi..hehe