Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Thursday, June 11, 2009

Kisah Lucu Bagi Aku

Marah bagi Ajeed. Malam tadi dia balik lewat. Aku call dia suh dia siap-siap beli lauk kat luar. Lauk kat umah dah habis. Ajeed ok jer. Sampai umah aku tgk dia beli gulai kawah. Ermm nampak cam sedap jer. Aku suh simpankan utk aku besok . Nak try jugak la. Sebab mlm sebelum dia balik tu aku dah makan..

Ntah tiba-ttiba botol deodorant aku punya leh tercampak dlm gulai tuh... Hafiy yg tukang kocak meja tuh.. aku plak tukang gatal tangan letak botol deodorant tu atas meja..botol tu tinggi la sket duduknya... Ader ke patut.. mcm tak logik jer aku simpan botol tu atas meja. Apalagi.... putus la mood ajeed nak menambah 1 pinggan lagi...

" Awak makan la gulai bekas ketiak awak nih..habiskan."...

Aku hanya gelak dlm hati sebab aku tahu kalo aku kuarrkan gelak besar aku nih..gerenti.. konpommm..aku yg kena balik.... hehehe....

Sorry yer laling... i tak sengaja.......



6 comments:

~Eila @ Along~ said...

hehe..lawak2..lenkali letak le deodorant tu lam bilik...sian ilang selera suami tuu..hehehe

Cik Anie said...

hehe.. biasanya menda tu dlm bila eila..ntah camner hafiy leh bawak kuar..... ibunya pun satu..bukan nak teru simpan dlm bilik..tapi ditaruknya atas meja makan.. hambik koooo....

[-suziey-] said...

hahhahahahaa....adeiii...klako btollll la kisah ni cik anie oiii..guling2 gelak nih..hahaahhahaha:p klako plak en ajeed tu marah yek..kalu sy bantai gelak dh:D

Cik Anie said...

suziey-Takut nak gelak lebih2..kang kita yg kena plak

reena said...

haha... merajoknye dia... org lelaki burok perangai kalo merajok2 nih tau....ahaks...

Rantong said...

Salam ziarah. Blog yang bermaklumat dan menarik.

View Profile: Rantong™