Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Monday, June 29, 2009

Farewell Paling Pelik

Pelik sebab aper tau.. sebab org yang dirai tu takder..alih-alih kami yang tak dirai ni makan dulu... pelik-pelik.. mungkin ader something wrong somewhere nii.. apapun tak kisah la.. janji kita kenyang kkk...


tapi yg buat tak best ni.. ikhlas nak cakap ni.. jgn plak nak saman aku.. anggaplah satu kritikan membina dari sorang customer... hampes sebab diorang order domino pizza... TOBAT..lenkali memang aku tak nak makan mender alah ni.. elok pizza 40x..Mungkin diorang nak save budget kita jugak kot.. maklumla pizza tu mahal la sket kan..

Org yg dirai muncul bila loceng rehat tengahari tamat... sooooo.....
dia dpt makan yg balance-balace kita makan jer la.... hehehe..takperla..pasni dapat kerja kan lagi kencang masuknya...

6 comments:

DeLLa said...

nape tak suka dominos?sy prefer dominos than hut hut tu..

Cik Anie said...

ooo gitu plak.. ntahla..rasa cam keras sket.. pastu nipis lak tu... lain citarasa yer tak..? hehe.

ArPeGGiOS said...

pun tak suka domino....
rasa jauh beza ngan piza hut.

tapi kalau ada depan mata.....ngap jugak

Cik Anie said...

TUL TU.. NGAP GAK HARI TU.. HEHE...2 KEPING

Na Shari said...

Tak pernah makan domino..Kesian tak?

Cik Anie said...

Takper Na.. akak bangga Na tak penah makan domino...