Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, June 10, 2009

Checkup..

Sat lagi aku nak kuar jalan-jalan dating ngan misi Klinik Sungai Ramal. Hari ni doctor ader datang so leh la dia check kan baby dalam peyutku skali.
Cakap pasal peyutkan.. igt glagat Si Abg Long (Hafiy La)..kalo panggil abg long tersengih-sengih sampai kembang hidung...

Bila aku tya ....
"Fiy.. baby mana....?"
Pandai tau dia tunjuk kat perut...
tapi bukan perut aku.. perut dia ....hihihi

Sat lagi maybe ader citer pasal checkup tuh.. aku gerenti ramai giler ibu-ibu mengandung yg datang hari ni...



3 comments:

Na Shari said...

Harap2 okay la ye...tak sabar nak tunggu update pasal check up ni...

[-suziey-] said...

hahha..comel jek hafiy..ade ke tnjk perut sdirik:p

Cik Anie said...

na- harap2 pun gitu la

suziey- hehehe... pk lagi tu.. buattnya dia tjk perut babah dia...